Детскиот фестивал Поточиња објавува аудиција за нови членови

0
432
Започнуваат подготовките за јубилејното роденденско 15-то издание на детскиот
фестивал Поточиња, кое ќе се одржи напролет следната година. За таа цел, објавена е
аудиција за нови членови кои ќе земат учество на претстојните “Поточиња 2018”.
Термините за аудицијата се: 18 – 20 септември 2017, градинка “Срничка” (објект
Бамби) нас. Аеродром, 18:00 – 19:00 часот и 21 и 22 септември 2017, ООУ “Владо
Тасевски” нас. Козле 18:00 – 19:00 часот.
Аудицијата е за деца на возраст од 5 до 12 години, а за повеќе информации може да се
обратите на e-mail produkcijapa[email protected]gmail.com и телефонскиот број 072 210 660

Коментирај