Детска игра со кобен крај: Си играл со сестричката, па следуваше трагедија

0
397

Детска игра завршила трагично за тригодишно дете од Полска.

Малечкиот Марсел си играл жмурки со својата петгодишна сестра во семејната куќа. Детето се скрило во барабанот од машината за перење алишта и ја затворило вратата.

Загрижените родители после некое време почнале да го бараат детето за на крајот да го најдат во пералната.

Детето било во многу лоша состојба кога стигнала брзата помош, а починало само неколку часа подоцна.

Обдукцијата покажала дека се задушило поради недостаток на кислород.

Коментирај