Денеска состанок на собраниската гупа за помирување

0
297

Работната група за интеграција на Интерпартиската парламентарна група за помирување денеска со почеток во 11:30 часот ќе го има својот прв состанок. Ова тело е едно од трите кои што беа формирани за поефикасна работа на парламентарното Координативно тело за помирување и интеграција. Другите две се задолжени за интеграција и за реформи.

Се очекува најчувствително прашање да биде помирувањето, односно дилемата како тоа ќе се спроведе.

Извор:Лидер.мк

Коментирај