Демолирано возилото на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски

0
528

Вечерва беше демолирано возилото на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски.

По овој настан, тој се огласи на Фејсбук:

Ај што сте не знаете и сте неспособни да водите држава, па ни едно стакло на кола не знаете да искршите како што треба ‍♂️
Сакав да пријавам во Министерство за внатрешни работи, ама кутрите тие не можат да фатат убијци цела година што ги знаат по име, а не пак овие што искршиле стакло.
Ама еве уште еднаш Oliver Spasovski јавно да го повикам да праша по пајташите негови да не е некој од нив, за да дојде каменот да си го земе, му останал внатре, бидејќи ниту со закани, ниту со ова нема да ме замолчите, па најверојатно пак ќе треба да ми ја кршите колата, напиша Арсовски.

Коментирај