Дедо Мраз во Етиопија

0
353

Oтишол Дедо Мраз во Етиопија да им подели пакетчиња на тамошните деца.
Зел едно в раце и му збори:
– Ај кажи му на Дедо какви желби имаш за оваа година !?
На тоа детето одговара:
– Знаеш Дедо Мраз, немам јадено две недели …
И тој секундарно :
– Ааааааааа, на непослушни деца што не јадат не давам пакетче.

Коментирај