Дедо Мраз да дојде по „животот во Струмица“, го чека под новогодишната елка

0
443

Младите струмичани незадоволни од начинот на кој се води државата и општината синоќа ги спакуваа лажните ветувања на премиерот и ги оставија под новогодишната елка на Плоштадот во Струмица.

ums-strumica-lazhni-vetuvanja-1-640x480

Оваа година Дедо мраз наместо да донесе подароци, за доброто на сите нека ги земе црнилата што во една година ги донесе Владата за регионов и земјата – напишаа тие.

Извор:republika.mk

Коментирај