Дарко Костовски: ВМРО-ДПМНЕ не смее да се откаже во оваа борба, челото е гордо исправено затоа што водиме чесна и чиста битка

0
362

Кој и зошто сака да ја промени Македонија!?

Има ли сцeнaрист,на кој му пречеше силно ВМРО-ДПМНЕ!?

Требаше ли ВМРО-ДПМНЕ на сила да се тргне за сево ова да поминува…..?

Кој ќе ја плати цената за обидот Македонија да се разнебити, распадне!?

Кое СЈО ќе биде пострашно она за бомбите или она за предавство на македонските национални интереси!?

ВМРО-ДПМНЕ не смее да се откаже во оваа борба, челото е гордо исправено затоа што водиме чесна битка, чиста битка.

Без грам колебање,иако имавме за противник многу многу повеќе од СДС,па и некои наши,оваа битка не направи многу зрели,ни даде многу мотив,ни отвори очи!

Вечна да е горда Македонија!

Пишува: Дарко Костовски

Коментирај