Дара Бубамара: „Не сум убавица, но во кревет сум пекол!“

0
576

Откако нејзините експлицитни фотографии се појавија во јавноста, новинарите во Србија ги интересираше каква е всушност фолк-пејачката Дара Бубамара во креветот.

„Не мислам дека сум убава и згодна, ниту дека сум некоја вселенска мачка, но знам дека мажите реагираат на мене кога ќе ме видат затоа што сум тешка харизма. Имам некакво лепило во себе и нешто што не може да се вгради, ниту да се купи со пари. Денес не е доволно жената да има силиконски задник, туку и да биде луда и позитивна. Тоа е она што привлекува“, одговори Дара.

На прашањето дали е вистина дека е добра во креветот, пејачката одговори потврдно.

„Па велат дека сум, не знам. Ма, пекол сум! Магична и нестварна. Тоа што им се случува со мене не им се случува ни со една друга, а што е тоа, ќе мора да ги прашате нив“, искрена беше Дара Бубамара.

Коментирај