Чичко Ставре му порача на Кристијано Роналдо: Сакај ги жените!

0
243

Ставре Топузовски, легендарниот директор на Музејот на градот Крушево, има нешто да му порача на Роналдо, преку прекрасната Глорија Марија од „Глобо Репортер“. Во продолжение погледнете го видеото

Извор:република.мк

Коментирај