ЈАВНО.МК: Ценовник за платено политичко рекламирање (Претседателски избори 2019)

0
1580

Согласно одредбите на Изборниот законик, го објавуваме ценовникот за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања за Претседателските избори 2019.

Позициите/положбата на банерите можете да ги видите на сликата подолу:

JAVNO-BANERI-2019

Порталот започна со работа во 2016-та година, а според анализата на Google analytics за последните три месеци, бројот на посети се движи околу 132.000 посетители месечно (од кои над половина се нови посетители), а истите реализираат во просек над 430.000 прелистувања (читања) месечно.

Издавач на порталот е ЊУ МЕДИА АДВЕРТАЈЗИН ДООЕЛ со седиште на ул. Борис Трајковски бр.11 Крива Паланка, а управител со неограничени овластувања е Даниел Јакимовски.

За дополнителни информации oбратете се на:
Е-пошта: [email protected], или
Телефон: 078-491-500.

  • Њу Медиа Адвертајзинг не е ДДВ обврзник

Коментирај