10 C
Скопје
понеделник, март 19, 2018

Нова луда добивка во Македонија: Со 20 денари ќари 80.000 евра (ФОТО)

Продолжува трендот на големи добивки освоени преку обложување на спортски натпревари во Македонија. По Прилеп сега „избувна“ и Охрид каде обложувач со уплата од само 20 денари...

Популарно