6 C
Скопје
сабота, февруари 24, 2018

На штипјанка ѝ впериле пиштол додека била на работа

На улицата „Љубен Иванов“ во Штип, во прехранбена продавница, продавачка преживеала вооружен грабеж. Засега непознат маскиран и вооружен крадец влегол во продавницата држејќи пиштол...

Популарно