18 C
Скопје
вторник, јули 17, 2018

На штипјанка ѝ впериле пиштол додека била на работа

На улицата „Љубен Иванов“ во Штип, во прехранбена продавница, продавачка преживеала вооружен грабеж. Засега непознат маскиран и вооружен крадец влегол во продавницата држејќи пиштол...

Популарно