6.5 C
Скопје
понеделник, април 22, 2019

Порака на денот: Заљуби се во твојот живот

Заљуби се во твојот живот! Заљуби се во секој нов ден, во секое ново утро кое ти дава нови можности за нови радости! Заљуби се во...

Три работи што мажите им ги откриваат само на жените кои искрено ги сакаат

Мажите обично не се толку вербални во покажувањето на своите чувства како жените. Ако ги прашате, повеќето ќе ви кажат дека поважно е им...

Љубовта е уметност!

„Ако личноста е способна продуктивно да сака, таа се сака и самата себе. Ако ги сака само другите, тогаш тој човек воопшто не е...

Зошто ќе се каете ако ја изгубите жената којашто чекала да созреете?

Кога на жена ќе и дојде преку глава, толку е. Видете, финтата со жените е тоа што ќе ви дадат 7000 шанси. Веруваме дека можете...

10 работи кои емоционално затворената девојка ги сака од вас…

Кога станува збор за љубовта, некои луѓе се отворени, а некои позатворени во однос на чувствата. Некои луѓе се малку почувствителни, па кога некој...

Моментот кога ќе сфатиш дека личноста којашто ја сакаш не ти ја возвраќа љубовта…

Првиот момент кога ќе сфатиш дека личноста којашто ја сакаш не ти ја возвраќа љубовта е секогаш шокирачки момент. Иако, препознавањето на фактот дека...

Што мора да сфатите кога станува збор за мажите?

Жените и мажите не се исти. Навистина има разлики помеѓу нив, а често тоа е и начинот на којшто ги разбираат врските. И мажите...

Писмо од еден маж: Требаше да ја избирам секој ден, но никогаш не го...

Бев дел од нејзиниот живот цели пет години. Ако ме прашавте тогаш, немаше да ви одговарам дека ја сакам. Не знам што ќе кажев,...

Како жените во брак се одлучуваат за неверство?

Жените во брак кои решиле да изневеруваат многу добро знаат што сакаат, не бараат љубов за цел живот од љубовникот и најверојатно веќе не...

Посилниот пол повеќе страда

Кога станува збор за прекинување, мажите го проживуваат многу потешко од жените – покажало истражување… Дами, ако сте мислеле дека вие сте „оштетената“ страна, знајте...Популарно