18 C
Скопје
петок, мај 24, 2019

ВИДЕО: Навистина претера со шегата – На девојката и стави змии во кревет!

Јутјуб шегаџијата Дерек Десо, често оди во крајности, но овој пат многумина сметаат дека навистина претера. Имено, земал два питони и ги ставил врз својата...

ВИДЕО: Комичари читаат лажни книги со еротска содржина во метро – Погледнете ги реакциите

Какви реакции да очекувате од околината доколку во јавен транспорт читате книга со наслов „Сокриј ја ерекцијата од Бог“ или „10.000 слики од пениси“. Ако...

Јавно Виц на денот 1: Глупавиот мафијаш со Ролексот

Јавно Виц на денот 1: Глупавиот мафијаш со Ролексот  

Фото: К-15 на годината

Фото: К-15 на годината :)  

BlaBla – Скопски за почетници

Скопски за почетници и свежо доселени Урбаната Телевизија Бла-Бла започна проект за зачувување и спас на модерниот скопски жаргон. Во серија од статии ќе пробаме...

Популарно