7 C
Скопје
четврток, февруари 22, 2018

5 причини зошто да се состанувате со помлад маж

Обично се смета дека во една врска жената треба да биде помлада од мажот иако во последно време работите се менуваат. Има многу предности...

3 важни причини зошто да бидете искрени со себе

Многумина ги дефинираат своите лични квалитети според јавното мислење, а тоа претставува голем ризик на оддалечување од самите себе. Меѓутоа, да бидете искрени со...

Девојки убава вечер за „плакнење“ на очи :)

Момциве добро си ја знаат работата ;)

3 докажани начини како да изгледате попривлечно

Постојат два сигурни начини да изгледате подобро а тоа се урамнотежена исхрана и придржување кон редовни вежби. Сепак за оваа стратегија потребно е извесно...

Корисни вежби за идните мајки

Погледнете го видеото:

Како жените го „газат“ машкото достоинство

Секоја жена сака до неа да има еден вистински маж кој прави сè со леснотија и храброст. Понекогаш жените без да сакаат можат да...

Да се вратите кај поранешниот дечко или не?

Ако сте се одвоиле од некое лице што го сакате, знаете дека следува прилично тежок период. Потоа се борите со егото, навиките, болката и...

Правила кои треба да ги почитувате ако одите на состанок во 30-тите години

Состаноците во 30 - тите години може да изгледаат тешко. Веќе се чувствувате удобно со вашата осаменост, пријателите, работата и монотонијата... Наоѓањето на време...

7 практики со кои ќе се подигне вашето расположение пред секс

Дали вашиот сексуален живот бара мала разнобразност или распалување на искрата? Сакате да бидете повозбудливи и полни со страст и очекување? Тогаш можете да...

10 проблеми што ги разбираат само девојките кои имаат многу машки пријатели

Да имате многу машки пријатели е одлично, но за жал, покрај сите предности ваквите пријателства имаат и  свои недостатоци и можат да создадат одредени...

Популарно