1.8 C
Скопје
недела, јануари 19, 2020

Најдобрите кратки вицови

Како ќе познаеш сељак во дискотека? Му лепи пaри на диџејот.   Зошто во Македонија е укината смртната казна за затворениците? Струјата е премногу скапа.   Што е врв на...

Виц: Уште 10 знаци дека си Македонец

1. Родителите се грижат за своето дете додека тоа не наполни 48 години. 2. Носиш тренерки со пет линии и натпис “Aadibasss”. 3. Весникот е предмет...

Виц на денот: Беровец купил моторка за дрва

Беровец си купил моторна пила Stihl. По една недела, компанијата добива писмо од беровецот: „Јас од вас купил моторна пила. Во упатството пишува дека може...

Години

Колку години има вработена во топ шоп? – Само 29,99 години.  

Политички виц: Вработување

Штаб на СДСМ во Карпош. Разговараат двајца сопартијци: – Честито друже, слушам си се вработил! - Фала, фала, друже! Да ти се врати побрзо и на...

Што е успех?

Што е успех? На 5 години – да се разбудиш во сув кревет. На 15 години – да спиеш со жена. На 25 години – да најдеш...

Крв

Адвокатот што го застапува Трпе му вели: – За тебе имам и добра и лоша вест. – Ајде прво лошата. – Крвта што ти ја земаа за...

Скопјанка

Од кај си? – Од Скопје! – Многу си убава! – Ти се бендисвам?

Виц на денот: Наставничката и децата!

Наставничката ги прашува децата: -Марице што работи мајка ти? Марица: Мајка ми е проститутка, заработува добро и убаво живееме дома… Наставничката: Ивица кажи со што се занимава татко ти? Ивица: Татко...

Виц:Еротски сон

Трпана го прашува Трпе: – Миличок, во твоите еротски соништа јас горе сум или доле? – Ти си кај мајка ти!

Популарно