5 C
Скопје
среда, јануари 23, 2019

5 знаци дека таа не ти е вистинска другарка

Сте имале ли некогаш чувство дека вашата таканаречена „другарка“ го саботира секој ваш чекор? Но, како можете да бидете сигурни какви се нејзините намери,...

Мартин Саздов Saksa – Шампионот од Свети Николе (видео)

GGTV.mk: Легендата на интернационалниот е-спорт! Нашиот и единствен вицешампион на The International 6. Одвои 10 минути од неговото драгоцено време да ни раскаже што се...

Мартин Саздов Saksa – Шампионот од Овче Поле (видео)

  Шампионот од градот на Свети Никола Мартин ,,Saksa” Саздов со одличен почеток на годината, прво место на ESL One Genting турнирот во Малезија. Saksa FB...

Што не знаеме за Доналд Трамп? (прв дел)

Доналд Трамп е 45тиот Претседател на САД, неговото мото е "Направете ја Америка голема пак" но неговата кариера не почнува од денес. Уште во...

И мажите имаат комплекси!

И мажите си имаат свои комплекси. Иако тие никогаш нема да ги споделат со партнерката, не значи дека не размислуваат за нив. 7 работи кои...

Кои типови на мажи не им се допаѓаат на жените?

1. Посесивни Некои мажи мислат дека жените се во нивна сопственост. Сакаат да ги контролираат во сè околу нивниот живот, иако всушност немаат право на...

Работи што татковците никогаш не треба да им ги кажат на мајките

Мајките, особено новите, се доста чувствителни кога станува збор за одгледувањето на децата. Без разлика колку се добри татковците, мажите понекогаш знаат да кажат...

Тие знаат како се покажува отфазла без да ги блокира Инстаграм

Сите знаеме дека Инстаграм има строги правила околу покажувањето вишок гола кожа и голотија, особено оној „срамен“ дел од женските гради. Накратко, „пупките“ никогаш...

И мажите имаат целулит :)

Целулитот е состојба која се карактеризира со популарно наречената „кожа од портокал“ на поедини места од телото. Мажите обично немаат проблеми со целулитот бидејќи нивните...

Лесна фризура без помош на фризер

Имате потреба од брза фризура без помош на фризер? Една од најлесните варијанти е фризура тип „кошничка“ која се прави на следниот начин: Заврзете...

Популарно