-1 C
Скопје
сабота, март 24, 2018

3 знаци кои покажуваат дека имате работа со пасивно-агресивна личност

Сите ние барем еднаш во животот сме се нашле во ситуација во која требало да се справиме со некој пасивно- агресивен човек. Овие луѓе...

Најголемите предности на жената

Жените се понежниот и неопходен дел од светот. Тие работат подеднакво со мажите и прават многу напор за постигнување на своите цели. Борбата и...

6 работи што треба да ги направите во 2018 година

На почетокот на новата година, секој човек прави планови за тоа како сака годината да биде за него. Мисли за своите соништа и целите...

Променете го начинот на кој што живеете!

1. За почетокот на секој нов ден Кога се будите, нека првата мисла ви биде за тоа каква привилегија е да сте живи, да...

Девојки убава вечер за „плакнење“ на очи :)

Момциве добро си ја знаат работата ;)

5 знаци кои покажуваат дека се претворате во „тетка“

Со текот на годините се случуваат различни трансформации со жените, но најстрашната од нив е  претворањето во „тетка“. Зошто се случува така е тешко...

Љубовта е како дрога! Дали сте зависни од вашиот партнер?

Како да препознаете дали човекот покрај вас ви дејствува како дрога? Прочитајте ги овие 15 знаци и оценете сама: 1. Вие инсистирате за неговото друштво...

Престанете да си ги правите овие работи на себеси! Бидете среќни!

Секој одлучува што да прави со својот живот. Сепак, тоа не нè спречува да ги слушнеме советите на луѓето. Од нас зависи каков ќе...

Најчестите 9 лаги што ги користат жените

Докажано е дека жените можат да лажат многу добро и многу често дури и не можете да се посомневате дека она што го кажуваат...

5 женски правила за совршена врска

Кои се факторите по кои жената го избира човекот покрај неа? Несвесно, сите жени го бараат совршениот партнер кој ќе биде олицетворение на сопствените...

Популарно