7 C
Скопје
среда, февруари 19, 2020

И мажите имаат комплекси!

И мажите си имаат свои комплекси. Иако тие никогаш нема да ги споделат со партнерката, не значи дека не размислуваат за нив. 7 работи кои...

Работи што татковците никогаш не треба да им ги кажат на мајките

Мајките, особено новите, се доста чувствителни кога станува збор за одгледувањето на децата. Без разлика колку се добри татковците, мажите понекогаш знаат да кажат...

Како со неколку гестови да ја освоите една жена

Еве како со неколку мали геста ќе ја освоите една жена: Отворање на врата Мажот излегува прв од колата, за да ја отвори вратата на својата...

Прашања на кои мажот секогаш треба да одговори со „НЕ“

Знаете како работи женската логика, нели? Изберете, на пример, тема за дискусија или некоја ситуација. Во оваа ситуација имате три варијанти за излез: а) најлошата...

Зошто мажите кои немаат црвена коса имаат црвена брада?

Секако сте виделе ваков маж – сте го сретнале на улица, во некој филм, можеби дури и вие сте еден од нив… Да, зборуваме...

Што не знаеме за пенисот?

Кога станува збор за нашето машко достоинство сите почнуваме да се мислиме за експерти. Но всушност постојат многу факти за кои не сме слушнале...

Можно ли е зголемување и задебелување на пенисот?

Ретко ќе најдете маж кој ќе зборува за ваков „проблем“, доколку го има. Мала е бројката на оние што се одлучуваат на ваков потег....

10 грешки во машкиот стајлинг

Погледнете кои се 10-те најчести грешки што мажите ги прават со својот стајлинг:

Отстранување на влакната кај мажите

Отстранувањето на влакната кај мажите на целото тело покрај бричењето може да се изврши уште на неколку други начини: 1. Восок за депилирање Кога ќе ги...

Расправии во кои ниеден маж досега не победил жена!

Ниту еден однос не е идеален ако повремено не се појави по некоја расправија. Колку и да се вербално моќни, мажите многу ретко можат...

Популарно