7 C
Скопје
четврток, февруари 22, 2018

Зошто мажите кои немаат црвена коса имаат црвена брада?

Секако сте виделе ваков маж – сте го сретнале на улица, во некој филм, можеби дури и вие сте еден од нив… Да, зборуваме...

6 работи што треба да ги направите во 2018 година

На почетокот на новата година, секој човек прави планови за тоа како сака годината да биде за него. Мисли за своите соништа и целите...

3 докажани начини како да изгледате попривлечно

Постојат два сигурни начини да изгледате подобро а тоа се урамнотежена исхрана и придржување кон редовни вежби. Сепак за оваа стратегија потребно е извесно...

Прв состанок: 5 опасни (по мислењето на жените) грешки што не смеете да си...

Според резултатите на истражувањето на 2187 жени, направено од сајтот iWhiteInstant  следниве постапки можат многу лесно да ве стават во „црната листа“ на додворувачите...

10 скриени стравови за кои 90% од мажите си молчат

Сигурно ви е тешко да поверувате дека мускулестите, здрави и силни мажи може да имаат страв? Некако стравот како да не може да се поврзе...

10 грешки кои мажот ги прави во врската

Секој од нас на единствен начин комуницира со луѓето во својот живот. Вистината е дека многу од конфликтите помеѓу жените и мажите можат да...

Брадата ги прави мажите сексапилни и им дава доверба

Ако има едно нешто што девојките од целиот свет не го сакаат особено, тоа е брадата кај нивните партнери. Но во последните години овој...

Кога мажите изгледаат секси во очите на жените

Постојат некои основни дејства во секојдневниот живот, кои ги прават мажите да изгледаат секси во женските очи. Најинтересно е што господата дури и не...

6 тајни на мажите кои никогаш нема да си ги признаат

Што знаеме за мажите? Тие се убави, џентлмени, сакаат спорт, издржливи се... Погледнете неколку вистини кои мажите никогаш нема да си ги признаат: Тие понекогаш...

Која е разликата помеѓу џентлменот и мажот?

Да станеш маж е прашање на возраст, но да бидеш господин е прашање на избор. И тоа избор кој го правите секој ден. Џентлмените...

Популарно