7 C
Скопје
петок, февруари 23, 2018

Зошто мажите кои немаат црвена коса имаат црвена брада?

Секако сте виделе ваков маж – сте го сретнале на улица, во некој филм, можеби дури и вие сте еден од нив… Да, зборуваме...

3 знаци кои покажуваат дека имате работа со пасивно-агресивна личност

Сите ние барем еднаш во животот сме се нашле во ситуација во која требало да се справиме со некој пасивно- агресивен човек. Овие луѓе...

6 работи што треба да ги направите во 2018 година

На почетокот на новата година, секој човек прави планови за тоа како сака годината да биде за него. Мисли за своите соништа и целите...

Променете го начинот на кој што живеете!

1. За почетокот на секој нов ден Кога се будите, нека првата мисла ви биде за тоа каква привилегија е да сте живи, да...

Престанете да си ги правите овие работи на себеси! Бидете среќни!

Секој одлучува што да прави со својот живот. Сепак, тоа не нè спречува да ги слушнеме советите на луѓето. Од нас зависи каков ќе...

10 квалитети на кои мажите посветуваат внимание пред да стапат во брак

И денеска во 21 век постои стереотип дека мажот го цени само женското тело, добриот изглед и послушноста. Но, ако некој маж сака да има...

Само сакав да ја имам без ветувања- Чарлс Буковски

Таа ми се допадна. Никогаш не побарав повеќе отколку што можев да и дадам. Таа беше моја во вечерните часови. Не многу често, не...

Од што стравуваат мажите?

Повеќето мажи се плашат да се врзат премногу рано и се прашуваат дали тоа е вистинската жена и што ќе се случи следно ... Како...

3 важни причини зошто да бидете искрени со себе

Многумина ги дефинираат своите лични квалитети според јавното мислење, а тоа претставува голем ризик на оддалечување од самите себе. Меѓутоа, да бидете искрени со...

Првут на брада – да можно е!

Брадата и мустаќите повторно се модерни. Заедно со шармот и комплиментите што ги носат со себе, сепак можете да доживеете и непријатности со нив. Еден...

Популарно