19 C
Скопје
петок, мај 29, 2020

ВИЦ НА ДЕНОТ: ПОЛИЦАЕЦ НА АВТОБУСКА СТАНИЦА

Чекаат автобус татко и две дечиња и еден полицаец Автобусот го нема долго време и децата го прашуваат татокото: - Тато кај е автобусот ? Сега ке...

ВИЦ НА ДЕНОТ: КОЈ Е НАЈГОЛЕМ БОРЕЦ?

Го прашува учителката Игорче: -Игорче,кој е најголемиот борец за кој си слушнал? -Гоце Делчев учителке. -Браво.Седи,петка. Седнува Игорче,вади од под клупа слика и шепнува: -Извини Рамбо,ама кариера си е...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ПОЛИЦАЕЦ И ПРОФЕСОРКА

Полицаец сопира некоја госпоѓа која возела брзо: – Госпоѓо, вашите документи! – Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка. А полицаецот и враќа: – Е долго го...

ВИЦ НА ДЕНОТ: СТУДЕНТИ

Си биле тројца студенти и умреле. Кога умреле отишле кај Св.Петар и тој му рекол на првиот: – Каде студираш? – Економски факултет. – Ааа тоа е лесно,...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ИНТЕЛИГЕНТНА МЕЧКА

Оди шумарот низ шумата и гледа еден планинар како игра шах со една мечка. Шумарот вчудоневиден рекол: – Ова не е можно, колку интелегентна мечка!! Планинарот: – Како...

ВИЦ НА ДЕНОТ: РАЗБОЈНИЦИ ВО АВТОБУС

Влагаат разбојници во автобус и викаат: – Сега ќе ви ги ограбиме жените и ќе ги силуваме мажите! Еден маж загрижено прашува: – Да не сте се...

ВИЦ НА ДЕНОТ: РАБОТА ВО СУПЕРМАРКЕТ

Млад човек е примен на работа во голем супермаркет и првиот ден го пречекува менаџерот, го поздравува срдечно и му вели: – Твојата прва задача...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ТРАМП И ИВАНОВ

Доналд Трамп дошол на посета во Македонија и како што е редот Ѓорѓе Иванов го однел на прошетка низ Скопје. Се шетале, муабетеле и само...

ВИЦ НА ДЕНОТ: МАКЕДОНЕЦ, СРБИН, ГРК И ЗЛАТНАТА РИПКА

Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка. Златната рипка им вели: – Ако ме пуштите ќе ви исполнам по една желба на сите. Нормално сите се...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ТЕСТ ЗА УРИНА

Две деца седаат пред болница. Едното плаче многу гласно, а другото го прашува: – Зошто плачеш? – Дојдов за крвен тест. – И? Се плашиш ли? – Не. На...

Популарно