14.5 C
Скопје
сабота, март 23, 2019

Виц: Шармери

Американец, Французин и Македонец разговараат за тоа како ги освојуваат жените: – Јас – вели Французинот – кога ќе ја однесам Женет во ресторан и...

Виц: Паранормална жена

Мујо и Хасо во кафана отвораат муабет на тема жени. Хасо веднаш распалува и не запира со зборување, цело време опишувајќи плавуши со долги нозе...

Виц: Ти ја онадат жената

Си седи маж во кафана. Влегува еден со трчање и вика: – Трпе, брзо трчај дома! Ти ја онадат жената! Мажот брзо скокнува, трча надвор и...

Виц: Трпе и Свети Петар

Оди Трпе пред Свети Петар, да му каже кај ќе му оди душата. Свети Петар: Трпе од Македонија, така? Трпе: Да. Свети Петар: Ти одиш во пеколот. Трпе:...

Виц: Една 30, три за 100

Дедо продава дињи на пазар, пред нив напишал на картонче „Една диња 30 денари, три дињи 100 денари” Доаѓа Перо гледа и си купил една...

Виц: Македонско правосудство

- За што те судеа? -За мито. - А како те ослободија ? -Со мито.

Виц: Близнаци

Добил Перо близначиња и ги носи дома, а комшијата го прашува: - Да се живи и здрави комшија близначињата, а какви се двојајчани или еднојајчани? -...

Виц: Добра и лоша вест

Раководството на некоја фирма ги собрала вработените и директорот и рекол: - Имаме една добра и една лоша вест! Која да ви ја соопштам прва? -...

Виц: Перо и Блажо у кафана

Седнале во кафана  Перо и Блажо и после пола саат Блажо го прашува Перо: - Перо абе шо ти е поубаво секс или Нова година? Перо...

Виц: Мара и апашите

Си доаѓа Мара дома целата искубана, испарталавена и Перо ја прашува: - Маро шо си ти ма ваква? - Ќути Перо, си одиме со Маја и Стојна по...


Популарно