22 C
Скопје
петок, октомври 19, 2018

ВИЦ НА ДЕНОТ: БРКАНИЦА

Во една лудница еден лудак го брка докторот со нож. Овој бегал, бегал, но на крајот се нашол во ќош и немал каде повеќе да...

ВИЦ НА ДЕНОТ: РАБОТА ВО СУПЕРМАРКЕТ

Млад човек е примен на работа во голем супермаркет и првиот ден го пречекува менаџерот, го поздравува срдечно и му вели: – Твојата прва задача...

Претерал со сексот

Некој маж имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со сексот во последните 20 години и сега му...

Виц на денот: Полицаец и плавуша

Полицаец запира плавуша за прекршок. Полицаецот: – И сега што правиме? Плавушата: – 20 евра или да ги соблекувам гаќите? – Дај 20 евра, зошто гаќите може и да...

Виц на денот: Ѓаволот и Св.Петар

Св.Петар и Ѓаволот поставуваат ограда за да го поделат небото. Арно ама Ѓаволот влегол 5 метри во рајот со оградата. Св. Петар му вика: – За 10...

Виц: Вијагра за дедо (Кумановски)

Дедо и баба, жељни секс како у млади дани, решив да се послужив сас вијагру. Сипе баба вијагру у чај, послужи га деду, и дедо...

Виц на денот: Перо се враќа од кафана…

Се враќа Перо од кафана дома, мртов пијан. Мара му врзува еден шамар и му вели: - Ќе пиеш ли уште, а? Перо молчи. Мара му врзува...

Виц на денот: Командирот на полиција слави роденден…

Командир на полиција имал роденден и сакал да ги почасти своите полицајци. Викнал еден полицацец и му рекол: - Еве со овие 1000 денари ќе купиш...

Виц на денот: Бабата која немала непријатели

На крајот на неделната литургија свештеникот прашува: - Колку од вас, браќа и сестри, им простивте на непријателите? Сите креваат раце, освен една стара жена. Свештеникот: – Вие...

Виц на денот: Грчеви

Преполна плажа, малиот Трајче отпливал доста далеку од брегот. Станала неговата мајка и му викнала: - Трајчееее, немој да одиш многу далеку. Може да те фати грч! Неколку...

Популарно