31 C
Скопје
вторник, август 14, 2018

ВИЦ НА ДЕНОТ : ГРЧКА ГРАНИЦА

1-ви мај. Продолжен викенд. Голема колона на коли чекаат влез за во Грција. По некое време излегува граничарот а овие му се жалат: – Ај бе цел...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ПОЛИЦАЕЦ И ПРОФЕСОРКА

Полицаец сопира некоја госпоѓа која возела брзо: – Госпоѓо, вашите документи! – Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка. А полицаецот и враќа: – Е долго го...

ВИЦ НА ДЕНОТ: МАКЕДОНЕЦ, СРБИН, ГРК И ЗЛАТНАТА РИПКА

Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка. Златната рипка им вели: – Ако ме пуштите ќе ви исполнам по една желба на сите. Нормално сите се...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ТРАМП И ИВАНОВ

Доналд Трамп дошол на посета во Македонија и како што е редот Ѓорѓе Иванов го однел на прошетка низ Скопје. Се шетале, муабетеле и само...

Виц на денот: Затвореник

Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто околу тоа. – Ок,...

Виц на денот: Невина

Го ожениле Рамче и ја донеле новата жена дома. После првата брачна ноќ, Рамче искача од куќарката и налетува на татко му. Татко му...

Виц на денот: Извршители

Се шетаат двајца вампири еден татко и еден син. Таткото му вика на синот: - Сине види го гледаш она село. А синот одговара: - Да татко...

ВИЦ НА ДЕНОТ : ПЕРО ВО РАЈОТ

Умира Перо пред портите на рајот. Доаѓа Господ и му отвара. – Господе, јас сум Перо им помагав на луѓето, не правев гревови, ги почитував 10-те божји...

ВИЦ НА ДЕНОТ : ПОЛИЦАЕЦ И МАГАРЕ

Се шетале двајца другари и едниот го прашува другиот: - Шо мислиш бе, која е разликата меѓу полицаец и магаре? Пред да одговори другиот селанец …тап, полицаецот...

Виц на денот: Тефтерот на Мара

Перо и Мара се земале и како што е ред на првата брачна ноќ воделе љубов. Кога завршиле работа Мара земала тефтер и напишала...

Популарно