19 C
Скопје
сабота, август 8, 2020

Патриотско фичо

Застава 750 - Ултра македонска лимитирана варијанта

ЛЕЛЕЛЕЛЕ ДОО Скопје

Проектантиве некако ни се мноооогу лелелеле сериозни Благодарност до Илија Стамболџиев за фотографиите

Карикатура на денот: Преку лешеви до целта

Се е кажано во карикатурата на Седо Перо. Коските на партизаните и комитите, историјата, идентитетот, и кој гази врз нив View image on Twitter Седо Перо@crepotod1211 #БезЗастој 81 10:44 PM...

ФОТО: ДОМА (М)ЕБЕЛ

ДОМА (М)ЕБЕЛ  

МТВ: ПОТПУШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ (ФОТО)

МТВ: ПОТПУШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ

Популарно