-2 C
Скопје
понеделник, декември 17, 2018

Патриотско фичо

Застава 750 - Ултра македонска лимитирана варијанта

МТВ: ПОТПУШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ (ФОТО)

МТВ: ПОТПУШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ

ЛЕЛЕЛЕЛЕ ДОО Скопје

Проектантиве некако ни се мноооогу лелелеле сериозни Благодарност до Илија Стамболџиев за фотографиите

ФОТО: ДОМА (М)ЕБЕЛ

ДОМА (М)ЕБЕЛ  

Популарно