2.4 C
Скопје
недела, јануари 19, 2020

ЦРПНАТИТЕ: „Не за двојазичноста во Мала Преспа и Пустец“

Тема на најновата епизода на Црпнатите беше двојазичноста која Заев ја најавува во Македонија доколку дојде на власт. Црпнатиот на публиката ѝ го презентира...

Популарно