18 C
Скопје
вторник, јули 17, 2018

Падна нешто?

http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/06/funny-gif-file-dominos.gif.webm

Виц: Запросување на ќерката

Таткото и вика на ќерка си: Денеска дојдe твојот дечко и те побара за жена, јас му реков ДА. Ама тато, јас не сакам да се...

Виц: Опасен женски муабет

Си прават двајца пријатели муабет пиејќи по едно пиво, па едниот му вели на другиот: Дали знаеш пријателе дека жената може истовремено да те крене...

ЦРПНАТИТЕ: „Не за двојазичноста во Мала Преспа и Пустец“

Тема на најновата епизода на Црпнатите беше двојазичноста која Заев ја најавува во Македонија доколку дојде на власт. Црпнатиот на публиката ѝ го презентира...

Популарно