22 C
Скопје
среда, јуни 20, 2018

Ние луѓето…

Животни кои мислат дека се луѓе :)

Дали сте слушнале како некои луѓе велат дека животот на мачките и кучињата е лесен и дека немаат ништо против да се животни :)...

Кога на чичко Кумплунг му е најтажно :)

Извор: Чичко Кумплунг

Кога малиот ќе го дофати виното на журката и ќе му се погоди песната

Кој како – тој си грми сам. Хрватското знаме во позадина е гратис мотив. 😀 Извор: Таратур

Виц: Скопје 2070

1 септември 2070 година. Прв училишен ден во едно Скопско училиште. – Мустафа Ел Ек Зери? – Тука! – Ахмед Ел Кахир? – Тука! – Кадир Сел Олми? – Тука! –...

Ако мажите беа на местото на жените во рекламите :)

Телевизиските реклами често ги прикажуваат жените во провокативни пози и како сексуален објект, без разлика каков производ се рекламира, па дури и храна. Ајде да...

Што прават кучињата кога ќе ги оставите сами дома?

Дали некогаш сте се запрашале што прават кучињата кога ќе ги оставите сами дома? Навистина ли само мирно лежат на каучот, очекувајќи го вашето...

Популарно