17.7 C
Скопје
вторник, јули 23, 2019

Мајтап: Факти по кои знаеш дека си од Македонија

– На сопствената венчавка познаваш една третина од гостите. – Секоја свадба почнува со песната “Ерген одев мила мамо”. – Имаш барем еден роднина со кого...

Оговарачница: Имам манипулатор син…

Анонимно: Мајка сум на две машки деца и една ќерка. Помалиот син ми се вика Марко. Марко од секогаш беше добар и послушен син. Дете...

Популарно