7 C
Скопје
петок, февруари 23, 2018

Facebook архива :)

Виц: Кинеските очила што ги гледаат луѓето голи

Одам во една кинеска продавница да си купам било какви очила. Гледам вакви, онакви, различни. Со ултравиолетова заштита, со вакви рамки, со ваква боја. Доаѓа...

Галерија: Кога кучињата ќе заборават дека се кучиња

Кога кучињата ќе заборават дека се кучиња

Кралицата Трамп на Инстаграм

Trump Queen на Instagram - урнебес! :)   A photo posted by Trump Queen (@ogtrumpqueen) on Nov 18, 2016 at 8:53am PST A photo posted by Trump...

Популарно