7.8 C
Скопје
вторник, март 26, 2019

GIF: Магионичар се самозапали и блуеше оган како ламја

Лоша, многу лоша и непријатна ситуација го снајде магионичарот. Најверојатно се предозирал од запалива течност со која што плукаше по запалените факели. Но, од дел од...

Падна нешто?

http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/06/funny-gif-file-dominos.gif.webm


Популарно