7.8 C
Скопје
вторник, март 26, 2019

Убаво ми велеше оној Јоцо…

Моментот кога ќе ти текне дека за разлика од тебе цело маало се снашло во животот... Извор: Чичко Кумплунг  

Седи чичино мирна :) ! (18+)

  Чичко Кумплунг  


Популарно