14.5 C
Скопје
четврток, септември 19, 2019

Кога на чичко Кумплунг му е најтажно :)

Извор: Чичко Кумплунг

Падна нешто?

http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/06/funny-gif-file-dominos.gif.webm

Му кенкаш за кошуља а уствари ти фали ташна

Она кога шваљерката на муж ти има боља ташна од твојата... Извор: Чичко Кумплунг    

Од природни појави најмногу сакам кога има…

Извор: Чичко Кумплунг  

Популарно