23 C
Скопје
недела, август 9, 2020

Му кенкаш за кошуља а уствари ти фали ташна

Она кога шваљерката на муж ти има боља ташна од твојата... Извор: Чичко Кумплунг    

Од природни појави најмногу сакам кога има…

Извор: Чичко Кумплунг  

Кога на чичко Кумплунг му е најтажно :)

Извор: Чичко Кумплунг

Кога ќе ја сфатиш болната вистина :)

Извор: Чичко Кумплунг  

Малиов се бакнува како Калиопи да му е бивша :)

Извор: Чичко Кумплунг  

Популарно