-1 C
Скопје
сабота, март 24, 2018

Му кенкаш за кошуља а уствари ти фали ташна

Она кога шваљерката на муж ти има боља ташна од твојата... Извор: Чичко Кумплунг    

Претерал со сексот

Некој маж имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со сексот во последните 20 години и сега му...

Малку мокра смеа (Видео)

Пробајте да не се насмеете и да не паднете во вода :) .

Ретро хумор: Диме од Пехчево на Милионер

Неповторливиот Диме од Пехчево! Уживајте! :)

Пробај да не се насмееш (Видео)

Ја знаете старата игра вистина или предизвик, ајде да ве видам дали нема да се насмеете на видеото со овие забавни животни:

Поглед над облаците (Видео)

Летото наближува и веќе ја чувствуваме жештината на сонцето. Уживајте во глетката и звукот на ветрот високо во планината, снимена од дрон. Видете ги...

ТИКЕТ НА ВЕКОТ: „Дечко, препиши го целиот билтен“

Дефинитивно го имале кралот на обложувањето, госпорадот на уплаќањето на тикети... дефинитивно ова е тикетот на векот. Најверојатно љубителот на спортското обложување му кажал на...

Видео: Како тренираат големите

Погледнете мал дел од тренинзите на Јусеин Болт и Серена Вилијамс...

Популарно