-1 C
Скопје
сабота, март 24, 2018

Виц: Фејсбук повеќе од сопругата

Жена ми вели дека повеќе време поминувам на Фејсбук отколку со неа. И што направи ти? Што да направам, ја блокирав.

Виц: Вијагра за дедо (Кумановски)

Дедо и баба, жељни секс како у млади дани, решив да се послужив сас вијагру. Сипе баба вијагру у чај, послужи га деду, и дедо...

Виц: Внуката кај баба на село

Оди внуката на распуст кај бабата на поседок в село. Седи ден, два, три и веќе не можела да издржи, па ја прашува бабата: Бабо,...

Луди фудбалски тепачки (ВИДЕО)

Она кога ѕвездите ќе „полудат“:

МТВ: ПОТПУШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ (ФОТО)

МТВ: ПОТПУШУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ

10 шанк трикови :) (Видео)

Со овие финти ќе бидете главна ѕверка... :)

ТИКЕТ НА ВЕКОТ: „Дечко, препиши го целиот билтен“

Дефинитивно го имале кралот на обложувањето, госпорадот на уплаќањето на тикети... дефинитивно ова е тикетот на векот. Најверојатно љубителот на спортското обложување му кажал на...

Ретро хумор: Диме од Пехчево на Милионер

Неповторливиот Диме од Пехчево! Уживајте! :)

ХИТ ВИДЕО: Ако ви дојде баба за премиер, тогај ќе видете вие… Фак ју

„Ако ви дојде баба за премиер, тогај ќе видете вие, Фак ју... Ќе го чекам Хан може ќе ме бендиса... Да даде Господ да не...

Социјален експеримент: Долар за бездомникот или долар за сладолед?

Во ова видео ќе видите како го прават тоа децата :)

Популарно