БУРА ОД ЕМОЦИИ: „Нешто ќе те питам бабо“ и спот кој ги наежи и ги направи горди Македонците (ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

0
8946

Браќата Стефан и Мартин од „Некст тајм“ се надминаа себеси – Со фантастична преработка на песната „Нешто ќе те питам бабо“ ги разбудија емоциите кај сите Македонци.

Нивниот видео запис е парче историја, кое никогаш нема да се заборави.

Промоцијата беше синоќа, а социјалните мрежи вријат од позитивни коментари.

Почитувани читатели, уживајте во ова ремек дело:

Коментирај