Бугарски фраери ја рокаат „Personal Jesus“ во Џони Кеш стил

0
355

Одлична „кавер“ верзија на хитот од Депеш Мод, „Personal Jesus“, како што велат бугарските фраери од видеото, во Џони Кеш стил.

Екипата на инструментите и зад микрофонот е следната: гитара и вокал – Тома Тетимов, гитара – Георги Игнатов, бас – Гено Господинов.

Taratur.mk

Коментирај