Brass Brothers со нов маестрален видео запис!

0
1790

Битолската музичка атракција Brass Brothers повторно ја изненадија својата публика со новиот маестрален видео запис Killing In the Name- Rage Against The Machine.
Аудиото е изработено во тонското студио на бендот, а видеото го изработи Владимир Бошковски – Владич.
Brass Brothers е лимено-дувачки состав, но и идеја која постои со цел да ја забавува пошироката јавност и да ја запознае со разни стилови на музика.
Brass Brothers не застануваат тука, следат серија изненадувања, а дотогаш уживајте во ова што ни го понудија:

Коментирај