Браќа до крај – Браќа за цел живот: Водачите на „За заедничка Македонија“ (ФОТО)

0
1747

Бетмен ВелиТ на Фејсбук објви фотографија со наслов „Браќа до крај. Браќа за цел живот“, а на истата тој е прегрнат со своите „браќа“ од „За заедничка Македонија“.

Еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ позната и како #Илинден4, Богдан Илиевски, познат и како Бетмен ВелиТ, на својот Фејсбук профил сподели фотографија со своите „колеги“ од протестите, Игор Дурловски, Борис Дамовски и Владо Јовановски

Коментирај