-0.3 C
Скопје
среда, април 8, 2020
Магазин Забава Божиќно видео кое ќе ве трогне: Копнееме по барем уште еден ден...

Божиќно видео кое ќе ве трогне: Копнееме по барем уште еден ден со личноста која не е повеќе меѓу нас

0
474

Емотивно видео ќе го растрепери срцето на секој кој посакува да помине барем уште еден ден со личност која не е меѓу нас.

Снимката следи млад маж додека тој нетрпеливо ги одбројува деновите до Божиќ. Набрзо станува јасно и зошто – тој едвај чека да слушне аудио порака од покојната мајка.

Пред да почине, грижливата мајка снимила повеќе касети со пораки за саканиот син. Последната порака од неа тој ја слуша додека солзи навираат во неговите очи.

Со оглед на тоа што во божиќните реклами се вложуваат милиони евра, многумина се едногласни дека кога идејата е брилијантна, буџетот за продукција е неважен.

Коментирај