Ботоксираниот паднал за рекет, испадна дека приказните на Героски биле вистинити

0
570

Ботоксираниот паднал за рекет, некој друг си поднесува оставка. Испадна дека приказните на Героски биле вистинити, пишува поренашниот шеф на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицкосвки на Фејсбук.

Извор:република.мк

Коментирај