Борко Ристовски на Инстаграм: Да бидеме на чисто – Македонија ВЕЧНА!

0
548

По победата Борко испрати порака на Инстаграм која гласеше.

За да бидеме на чисто – Македонија вечна.

Извор: СкопјеИнфо

Коментирај