Борјан Јовановски: Младиот Саздовски умре затоа што беше необразован

0
11485

Додека цела Македонија жали за смртта на комитата, Никола Саздовски – Саздо. Борјан Јовановски не ја гледа вината во МВР, во тоа што навивачите на Комити повеќе пати биле тепани и следени пред да се случи кобниот настан, а МВР ништо не презела туку во нивното образование.

Убиец во случајов е и до болка грдиот образовен систем за кој никој пет пари не дава..дека нели идентитетот го загубивме…деца губиме..иднина губиме..ј…вас идентитет, напиша Борјан Јовановски на неговиот Фејсбук профил.

Извор: Лидер

Коментирај