Борис Дамовски: Разединети Македонци, обединети тролови

0
449

Режисерот Борис Дамовски, кој беше и еден од водачите на движењето „За заедничка Македонија“ на својот Фејсбук профил, со бели букви на црна позадина напиша:

„Разединети Македонци,
обединети тролови“

Damovski-FB-razedineti

Претходно, исто така на Фејсбук, Дамовски го објави следниов текст и гиф:

Троловите (о)позициони пуштени на 11. Некој се удвара, друг се УДБАра.

Коментирај