Бомбастичен дуел на шипка меѓу гимнастичарка и искусна бразилска стриптизерка

0
983

Нашата конечна одлука е дека дуелот заврши – нерешено. Едноставно, не можеме да пресудиме во финеси чии потези беа поимпресивни – сите беа врвна изведба. Повелете, уживајте.

Извор: taratur.mk

Коментирај