„Бојкотирам“ повика на самоодбрана: Ако ви ги блокираат автобусите на патарина, излезете и блокирајте ја патарината во двата правци!

0
738

Доколку хунтата Северна ви ги блокира автобусите на патарина тогаш вие излезете од автобусот и блокирајте ја патарината во двата правци. Никој да не поминува.


ВИДЕО: Хермелини со митралези низ Партизанска – Ќе пукаат ли на народот што ќе протестира?


ВЕЧЕРВА ОД 18ч. ПРОТЕСТ НА #БОЈКОТИРАМ: Документирајте инциденти „Хунтата има интерес од саботажа на протестот“

Коментирај